Autonvuokraus Sodankylä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Sodankylä

Sodankylä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Sodankylä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Sodankylä

Autovuokraamo Sodankylä
Autovuokraamo Sodankylä

Sodankylä (Northern Sami: Soađegilli) on kylä ja kunta sijaitsee Lapin läänissä vuonna Suomessa.Se asuu 8809 (2012) asukasta. Se on Suomen toiseksi suurin kunta, jonka alueella.

Pohjois Sodankylän kuuluu saamelaisten asuinalue. Northern Sami on virallinen kieli vieressä suomalainen tällä alalla, mutta hyvin harvat Sami kielialueella.

Luosto on tunnettu matkailukohde sijaitsee noin 30 km keskustasta etelään Sodankylän. Lusto tarjoaa kaikkea jääkiipeily ja porosafarille laskettelurinteitä ja hyvät maasto-mahdollisuuksia. Luosto on jopa ”santa-retkiä” valikosta. Vuodesta 1986 järjestetty Sodankylän elokuvajuhlilla.

Se on suuri majoitusyritysten että usein kuuluvat kylpyläpalvelut ja sauna. Paikka on kuuluisa talven toimintaa, mutta myös saa paljon kävijöitä kesällä kuin ensisijaisesti hakevat koskematonta luontoa. Mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat vanha kirkko vuodelta 1689, joka on valmistettu puusta ja uusi kirkko vuodelta 1859 tehty kivestä. Northern Lights kappeli on uusi kappeli 1986 ja lahjoituksen arkkitehti Kari Ojala.

Luosto on koti ainoa avoin ametistikaivos Euroopassa, ja se on mahdollista vierailla kaivoksen. Suomen armeija jege prikaati joka kouluttaa sotilaita kylmä ilmasto on Sodankylässä.

Sodankylän lentoasema käytetään vain sotilaallisesti eikä liikennelentokoneiden. Kittilän lentokenttä on 80 km päässä Sodankylästä, ja Rovaniemelle, tunnetaan Santa Claus Airport sijaitsee 100 km päässä Lusto.