Autonvuokraus Santos

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Santos

Santos matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Santos. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Santos

Autovuokraamo Santos
Autovuokraamo Santos

Satamakaupunki Santos sijaitsee kaakkoon Brasilian Atlantin rannikolla. Kaupunki sijaitsee Sao Paulon osavaltiossa – osittain saarella Sao Vicente, osittain mantereella. Kaupungissa on noin 420000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla (jonka nimeä Baixada Santista) asukasluku on 1,7 miljoonaa (2011).

Santos sijaitsee 80 km kaakkoon suurin Brasilian metropoli Sao Paulo (joka on noin. ’S 22 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla).

Santos, maan tärkein vientisatama ja monipuolinen teollisuus. Kaupunki on myös tärkeä kaupallinen keskus ja suosittu matkailukohde.

Santos on tunnettu kauniista hiekkarannoista, ja on maailman pisin ranta puisto 7.3 km. Kaupunki on myös kuuluisa kaupunki kanava, sen kahvin museo ja jalkapallon muistomerkki kunniaksi sen kuuluisimpia pelaajia – kuten Pele.

Muita nähtävyyksiä ovat Santos Basilica de Santo Antonio do embar – alunperin 1874, kaupungintalo peräisin 1866, Santos katedraali – rakennettiin vuosina 1909-1967 ja Merimuseo ”Museu do Mar” – joka on suurin kuori kokoelma. Täällä voit nähdä jättiläinen kuoret yli 1 metri.

Toinen suosittu nähtävyys Santos, vuori Monte Serrat. Voit ottaa köysiradalla tai kävellä portaita ylös (157 m). Sieltä on upeat näkymät alueen. Ylimpänä on myös kappeli alussa 1600-luvulla.

Santos muuten on akvaario yli 70 erilaista kalalajia sekä kaunis kasvitieteellinen puutarha.

Lähimmät lentokentät sijaitsevat Sao Paulossa, missä Guarulhos International Airport, kaupungin tärkein lentokenttä. Tämä sijaitsee 99 km pohjoiseen Santos. Vaihtoehtoisesti Congonhas Lentokenttä 72 km luoteeseen Santos.