Autonvuokraus Santorini

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Santorini

Vertaile hintoja ja löydä halpa autonvuokraus Santorini tunnettujen ja paikallisten autovuokraamojen kautta. Vakuutukset ja rajoittamaton kilometrimäärä sisältyvät hintaan. Säästä jopa 70% autonvuokrauksesta Santorini kauttamme.

Santorini-opas

Kreikaksi Thira on Santorinin virallinen nimi ja klassisella kreikalla Theran saari. Santorini-nimeä käytettiin kuitenkin, kun Latinalainen imperiumi hallitsi tällä alalla, ja sitä käytetään tällä hetkellä enimmäkseen kansainvälisessä kontekstissa.

Santorini itsessään on puolikuun muotoinen, ja se tapahtui yhden historian suurimman tulivuorenpurkauksen seurauksena. Tämän uskotaan tapahtunut noin 3 600 vuotta sitten. Purkaus johti luultavasti täällä tuolloin asuneiden minoalaisia sukupuuttoon, ja uskotaan, että tämä tapahtuma on Atlantiksen myytin alkuperä.

Nykyään Santorini on yksi Kreikan saarten suosituimmista lomakohteista. Täällä asuu enintään 16 000 asukasta, mutta saari toivottaa vuosittain tervetulleeksi lähes 2 miljoonaa turistia. Matkailu on myös Santorinin päätoimiala, jota seuraavatviininvalmistus ja maatalous.

Täällä asuu enintään 16 000 asukasta, mutta saari toivottaa vuosittain tervetulleeksi lähes 2 miljoonaa turistia.

Nähtävyyksiä

Santorinilla voit testata hieman epätavallista taksia – aasi-taksia.

Santorinissa on useita kauniita pikkukaupunkeja, joissa on hyviä ravintoloita, yökerhoja, kahviloita ja baareja ja joissa on tietty ostostarjous. Ruokaperinteet ovat tyypillisiä kreikkalaisia ja keskittyvät luonnollisesti mereneläviin. sjømat Santorinin ujo maaperä tarkoittaa, että useat täällä kasvatetut vihannekset ja hedelmät ovat erittäin maukkaita, ja saaren viljelijät ovat erityisen ylpeitä ainutlaatuisista tomaateistaan.

Nähtävyydet keskittyvät pitkälti saaren vulkaaniseen historiaan. Löydät rauniot muinaisesta sivilisaatiosta, joka oli olemassa Santorinilla, ja monet hienoimmista luonnonilmiöistä ovat peräisin tulivuorenpurkauksista.

Vaikka se voi olla vilkas myös Santorinissa, saari liittyy eniten romanttisiin lomiin, perhelomiin ja on paikka, jossa useimmat ihmiset löytävät rauhaa. Saari on äänestetty yhdeksi Euroopan parhaista lomakohteista.

Tutustu Santoriniin autonvuokrauspalvelulla

Vuokra-auton saaminen Santoriniin ei ole tyhmä idea. Vaikka saari on melko pieni, se tarjoaa monia suosittuja paikkoja, jotka kannattaa kiertää. Julkinen liikenne ei kuitenkaan ole erityisen hyvä, ja auto on yleensä paras liikenneväline. Tässä on pieni valikoima nähtävyyksiä, joita voit harkita vierailua kauniilla tulivuorisaarella.

Etäisyydet ja ajoaika Santorinissa

Pisimmillään Santorini on jonossa vain noin 17 kilometriä. Pisin ajomatka kestää vain 40 minuuttia. Ajomatka lentokentälle ja takaisin tai paikkoihin, joissa haluat käydä, kun olet siellä, on siksi lyhyt ja mukava riippumatta siitä, missä hotelli sijaitsee.

Therassa on useita raunioita muun muassa kodeista ja temppeleistä.

Muinainen Theran kaupunki – Minolainen sivilisaatio

Muinaisesta Theran kaupungista puheen ollen, tämä pyörii raunioiden ympärillä kodeista, temppeleistä, toreilta ja muista, jotka olivat täällä, kun minolainen sivilisaatio asui saarella. Tämä tapahtui pronssikaudella, ja koko asutus tuhoutui tulivuorenpurkauksessa, joka tapahtui noin 1600 vuotta f.Kr. Uskotaan, että Thera on saattanut innoittaa myyttiä Atlantiksesta, maasta, jonka kreikkalainen filosofi Plato kirjoitti. Asiakkaat voivat vierailla kaivauksissa ja käydä saaren arkeologisessa museossa tutustuakseen santorinin historiaan.

Hiekka värjäytyy tummaksi alueella yli 3 500 vuotta sitten levinneen vulkaanisen tuhkan vuoksi.

Kamariranta – Santorinin suosituin tulivuoriranta

Tämä ranta on suosituin Santorinilla, eikä se ole liian kaukana lentokentältä ja muinaisesta Theran kaupungista. Hiekka on värjäytynyt tummaksi alueella yli 3 500 vuotta sitten levinneen vulkaanisen tuhkan vuoksi ja tekee tänne asettuminen pehmeäksi ja miellyttäväksi. vulkanske asken Vaikka tänne tulee yleensä paljon ihmisiä, tilaa riittää kaikille. Kamarin uimarannalla on myös hyvä siivous, joka antaa rannalle sinisen lipun merkitsemisen. Kaparin ranta on yli 5 km pitkä, ja se tarjoaa aurinkotuoleja ja aktiviteetteja kaikkialla. Rannalla perinteiset kreikkalaiset talot ovat rivissä. Useimmat ovat ruokailumahdollisuuksia, joissa on oma terassi, joka sijaitsee aivan rannalla.

Oian auringonlasku antaa maagisen tunnelman.

Oia – Paras paikka katsella auringonlaskua

Oian kylä sijaitsee Santorinin pohjoispäässä, josta on asutus ja näkymät tulivuorivuorelle ja lahdelle. Täällä perinteiset kreikkalaiset talot ovat lähellä toisiaan ja ryhmittyvät merenrannasta kallion huipulle. Talojen välissä on kapeita katuja, joilla on pieniä kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja. Yläosassa on Santorinin parhaita ravintoloita ja useita ruokapaikkoja, joissa on terassi. Näkymä on saaren paras. Täällä ihmiset menevät nauttimaan miellyttävästä ilmapiiristä ja saamaan hyvän aterian katsellen kaunista auringonlaskua. Oiasta löytyy pari tutustumisen arvoista museota, kauniita kirkkoja, tuulimyllyjä ja keskiaikaisen linnoituksen raunioita.

Red Beach – Ainutlaatuinen aistivaikutelma

Red Beach Santorinilla on täysin ainutlaatuinen tällä maapallon reunalla. Punaiset kalliot muodostuvat laavasta ja alla oleva punainen hiekka on sieltä. Maan värit tarjoavat suuren kontrastin azure-merelle,mikä tekee paikasta ehkä saaren valokuvatuimman. Täällä on mahdollista ottaa aurinkoa ja kylpeä, mutta useimmat kävijät välttävät tätä. Alue ei ole täysin turvallinen,ja on aikoja, jolloin pieni massa putoaa kallioilta. Red Bech on enimmäkseen jotain, joka sinun pitäisi kokea visuaalisen vaikutelmasi vuoksi, kun olet Santorinilla. Aivan lähellä on pysäköintimahdollisuus ja mahdollista kävellä rannalle polkua pitkin, joka kulkee kivien välillä. On myös suosittua hypätä yhteen veneistä, jotka lähtevät läheisistä kylistä. Rannan näkeminen merestä, erityisesti auringonlaskussa, on ikimuistoinen kokemus.

Hiekka värjäytyy tummaksi alueella yli 3 500 vuotta sitten levinneen vulkaanisen tuhkan vuoksi.
Tornilla on sama nimi kuin kalastajakylällä, se on 10 metriä korkea ja rakennettu melko valkoiseen tiiliin.

Akrotiri – Kreikan vanhin majakka

Santorinin eteläpäässä on pieni Akrotirin kalastajakylä. Ajamalla kauemmas saaren eteläkärjestä löydät yhden Kreikan vanhimmista majakoista. Tornilla on sama nimi kuin kalastajakylällä, se on 10 metriä korkeaja rakennettu melko valkoiseen tiiliin. Sen suunnitteli ja rakensi ranskalainen yritys vuonna 1892. Valkoinen tiilirakennus itsessään on kaunis näky. Siitä huolimatta se on ensisijaisesti näkymä, joka saa ihmiset valssaamaan täällä, kun he vierailevat Santorinissa. Jos olet romanttisesti maisemoitu ja nautit auringonlaskun katselemisesta, Akrotirin majakka on yhtä hyvä valinta kuin Oian mukavat terassit. Voit vapaasti pysähtyä perinteisissä ravintoloissa, jotka sijaitsevat Akrotirin kylässä ja majakan tien varrella. Tuoreita meren antimia tarjoillaan perinteisesti, ja tarjolla on tuoreita meren antimia.

Santorinissa pysäköinti on enimmäkseen aina ilmaista.

Pysäköinti ja liikenne autonvuokraus

Santorinilla on enimmäkseen aina ilmainen pysäköidä. Auton laittaminen on myös helppoa, ehkä Firan ja Oian kaupunkeja lukuun ottamatta. Siellä sinun ei pitäisi pysäköidä joillekin pääkaduille, vaan merkittyihin tiloihin. Autot voidaan pysäköidä useimmille kaduille, mutta vain niin kauan kuin ne eivät estä liikennettä. Jos laitat auton liian pitkälle tielle, saatat saada sakot.

Santorinilla valtaosa teistä on kapeita. Tämän seurauksena erityisesti linja-autot ja kuorma-autot löytyvät paikoin melko keskeltä tietä. Vaikka sinulla ei todennäköisesti ole ongelmia, sinun pitäisi ajaa rauhallisesti ja kiinnittää erityistä huomiota vastaantulevaan liikenteeseen. Ole myös varovainen, jos aiot ohittaa muita autoja. Aja myös varovasti sorateillä, joista löydät hyvän osan Santorinilla.

  • On suosittua ottaa lautta Santorinin naapurisaarille ja mantereelle. Kaikki veneet lähtevät Santorini New Harborista saaren länsipuolelta. Siellä on parkkipaikka, jos haluat matkustaa ottamatta autoa mukaasi.
  • Kysy autovuokraamolta ennen kuin viet autosi muille saarille tai mantereelle. Jotkut yritykset vaativat, että autoa käytetään vain Santorinilla.
Santorini Lentokenttä

Lentokenttä

Santorinin lentokenttää kutsutaan virallisesti Santorinin (Thira) kansainväliseksi lentokentäksi. Nimi Thira tulee siitä, että samanniminen muinainen kaupunki on lähellä. Lentokenttä ei ole erityisen suuri, vaikka se on tärkein kreikan saarten tässä osassa. Yhteensä se palvelee noin 2,4 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lähes kaikki liikenne on kausiluonteista, ja siinä painotetaan selkeästi tilauslentoja. Vuodesta 2020 lähtien Santorinin lentokenttä on yksi monista Kreikassa, joita on päätetty laajentaa ja päivittää.

Autovuokraamot ovat kokoontuneet terminaalirakennukseen, ja laskurit on helppo löytää. Tästä päivästä lähtien löydät Sixtin, Hertzin, Thriftyn, Avisin ja Budgetin, jotka ovat edustettuina täällä, sekä pari kreikkalaista vuokraisäntää. Pysäköintialue, jossa vuokra-autosi sijaitsee, on lähellä, etkö tarvitse kuljetusta sinne.