Autonvuokraus Salo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Salo

Salo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Salo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Salo

Autovuokraamo Salo
Autovuokraamo Salo

Salo on kaupunki ja kunta sijaitsee Lounais Suomessa ja osa alueen todellisuudessa Liga Suomessa.Kunnan asukasluku on 55 231 (2012) asukasta. 1. Tammikuussa 2009 kuntien Bjärnå, Halikko, Kiikala, Kisko, Kuusjoki, Muurla, Pertteli, Suomusjärvi ja Särkisalo yhdistettiin Salo kunta.

Salo on syntyi Suomen presidentti Sauli Niinistö.

Salo sijaitsee pääkaupunki Helsinki (112 km) ja provinssin pääkaupunki, Turku kahden kilometrin päässä päätieltä kaupunkien välillä. Lyhyen matkan päässä näistä suurempi positiivinen vaikutus liiketoiminnan kasvaessa.

Salo pitää alkukoti Nokia. Nokia on aina ollut yksi tärkeimmistä työnantajista kaupungissa, mutta syyskuussa 2012 oli Nokian tärkein tehdas suljettiin. Teollisuus-ja metalliteollisuus sekä maatalouden on myös merkittävä rooli alueen.

On ihmisasutuksen kivikaudelta maaseudulla. Vuonna 1887, Salo virallisia kauppala ja alkuvuodesta 1891, itsenäinen kunta

Lähin suuri lentokenttä Salo on Turun lentokentälle. Tämä lentokenttä sijaitsee Turussa on Finlans viidenneksi suurin kaupunki, 66 km päässä Salon keskustassa.