Autonvuokraus Riyadh Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Riyadh Lentokenttä

Riyadh Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Riyadh Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Riyadh Lentokenttä

Autovuokraamo Riyadh Lentokenttä
Autovuokraamo Riyadh Lentokenttä

King Khalid International Airport (RUH) sijaitsee Saudi-Arabia – 36 km pohjoiseen Riad kaupunki – joka on maan pääkaupunki.

Lentoasema avattiin vuonna 1999 ja palvelee yli 20 miljoonaa matkustajaa vuodessa (2011). Riad Airport on neljä terminaalirakennusten ja moskeija – joka omistaa peräti 5000 ihmistä.

Lentokenttä on tukikohta Saudi Arabian Airlines ja 37 lentoyhtiöillä on suoria lentoja tänne useita kohteita kotimaassa ja ulkomailla, mukaan lukien ja Pariisiin, Roomaan, Lontoo, Dubai, Istanbul ja Singaporessa.

On olemassa useita lentoaseman tilojen, kuten kauppoja, ravintoloita, pankkeja, pankkiautomaatteja, terveyskeskus ja posti.

Lähin hotelli on Sahara Airport Hotel, joka on aivan lentokentän. Hotellissa on myös bisneskeskus kokoustilat ja konferenssitilat.

Ei ole julkista liikennettä reitillä lentoasemalta keskustaan ​​Riyadh. Siksi täytyy käyttää taksia kuin kuljetus – joka olisi varattava etukäteen. Jotkut hotellit lähellä lentokenttää ilmainen kuljetus (bussikuljetus) vieraille.

Jos haluat vuokrata auton Riyadh, useita autovuokraamoja toimistoja lentokentällä – kuten Avis, Budget, Sixt ja Europcar.