Autonvuokraus Rhodos Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Rhodos Lentokenttä

Rhodos Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Rhodos Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Rhodos Lentokenttä

Autovuokraamo Rhodos Lentokenttä
Autovuokraamo Rhodos Lentokenttä

Rodoksen kansainvälinen lentokenttä (RHO) sijaitsee länsirannikolla Kreikan saarella Rhodes Egeanmeren – noin 14 kilometriä lounaaseen Rodoksen kaupunki.Tämä on neljäs vilkkain lentoasema Kreikka, palvelee noin 3,6 miljoonaa matkustajaa vuonna.

Rodoksen lentokenttä on suuri charter liikennettä kesäkuukausina sekä suoraa reittiä Kreikan mantereen ympäri vuoden. Lentoyhtiöt Olympic Airways ja Aegean Airlines lentää kotimaan lennoista, ja yli 80 lentoyhtiötä on kauden lentoja lähes kaikissa Euroopan maissa ja Lähi-idässä.

Rodoksen lentokenttä avattiin vuonna 1977 ja on tällä hetkellä kaksi terminaalirakennuksissa. Palvelut matkailijoille on ravintoloita / kahviloita, kauppoja (myös tax-free), sanomalehti kioski ja pankkiautomaatti. On hotellit lähellä lentokenttää.

Saadaksesi lentokentältä keskelle Rhodes, voi ottaa taksin tai linja. Jos haluat vuokrata auton Rhodes, koko 8 autonvuokrauksen toimistot lentokentällä – mukaan lukien kansainväliset toimijat, kuten Avis, Hertz, Budget ja Sixt.