Autonvuokraus Quito

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Quito

Quito matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Quito. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Quito

Autovuokraamo Quito
Autovuokraamo Quito

Quito on pääkaupunki Ecuadorissa, ja on 2800 metriä merenpinnan yläpuolella, pohjoisessa osassa maata.Kaupunki kuuluu Pichincha maakunnassa, joka sijaitsee 25 km etelään päiväntasaajalta. Quito on perustettu vuonna 1534 ja on tällä hetkellä 2,2 miljoonaa asukasta (2012). Kaupunki on tärkeä poliittinen ja kulttuurinen keskus.

Quito ympäröivät korkeat vuoret ja sijaitsee sen jalka aktiivinen tulivuori Pichincha, joka kohoaa 4759 metriä merenpinnan yläpuolella Kaupungissa on lauhkea ilmasto vakiolämpötiloissa ympäri vuoden. Koska korkeus, ilmasto on leuto, mutta yöt voivat olla kylmä täällä.

Kaupungin hyvin säilynyt historiallinen keskusta on klassinen espanjalainen tyyli on Unescon maailmanperintökohde.

Tässä on joitakin kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä – kuten Quito katedraalille 1562, Church of San Franciscossa 1535, Jesuiittakirkko ”La Compania” (rakennettu vuosina 1605-1765), ja Basilica ”Basilica del Äänestykset National” (aloitettu 1892) – joka on korkein kellotorni 115 metriä. Vanha kaupunki isännöi myös useita luostareita ja muita rakennuksia siirtomaa-ajan.

Museo Quito myös suositeltavaa vierailun. Täällä voit nähdä sosiaalisen historian näyttelyitä. Myös ”Museo del Banco Central” on kattava kokoelma, joka osoittaa Ecuadorin kulttuurin, taiteen ja historian.

Muut matkailukohteet Quito kuuluu kasvitieteellinen puutarha, arkeologinen museo, tähtitieteellinen observatorio, eläintarha ja useita puistoja ja viheralueita.

Se on myös erittäin suosittu turistien ottaa köysirataa ”Teleférico” – maailman korkein köysirata – jopa näköalapaikka on tulivuori Pichincha itäpuolella. View sivusto sijaitsee noin 4100 metriä merenpinnan yläpuolella laaksossa alla on teemapuisto.

Hiljattain avattu lentokenttä New Mariscal Sucre International Airport sijaitsee 40 kilometriä koilliseen downtown.

Lentoasema avattiin helmikuussa 2013 ja korvasi vanhan Mariscal Sucre International Airport – joka sijaitsee vain 12 kilometriä keskustasta pohjoiseen.