Autonvuokraus Quito Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Quito Lentokenttä

Quito Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Quito Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Quito Lentokenttä

Autovuokraamo Quito Lentokenttä
Autovuokraamo Quito Lentokenttä

Uusi Mariscal Sucre International Airport (UIO) sijaitsee 40 kilometriä koilliseen downtown Quito kylässä Tababela. Espanjan lentokenttä nimeltään Nuevo Aeropuerto Internacional de Quito.

Lentoasema avattiin helmikuussa 2013, joka korvaa vanhan lentokentän sama nimi, joka sijaitsi aivan keskustasta pohjoiseen.

Rakennustyöt uusi lentokenttä alkoi vuonna 2006, ja kaikki liikenne menee jäljempänä New Mariscal Sucre International Airport. Lentoaseman kapasiteetti on 6 miljoonaa matkustajaa vuodessa ja on yksi terminaalirakennuksen.

Noin 18 lentoyhtiötä – kuten KLM, United Airlines, American Airlines ja Ibera – on suorat lennot Quito lentokentältä muihin kohteisiin Norjassa ja ulkomailla.Jotkut kohteet ovat Miami, Atlanta, Houston, Madrina, Amsterdam ja San Salvador.Lentoasema on myös napa lentoyhtiöiden Aerogal ja LAN Airlines.

Palvelut lentoasemalla ovat sellaiset kauppoja, kahviloita / ravintoloita, pankki, pankkiautomaatti, valuutanvaihto, internetyhteys, terveyskeskus ja VIP lounge.

Päästä keskustaan ​​Quito, voidaan käyttää shuttle tai taksilla. Mukaan suunnitelma kaupungin metro ovat myös saatavilla vuodesta 2016.

Jos haluat vuokrata auton Quito useita autovuokraamoja toimistot lentoasemalla, kuten Hertz, Avis, Budget ja suuntasäde.