Autonvuokraus Phuket

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Phuket

Phuket matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Phuket. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Phuket

Autovuokraamo Phuket
Autovuokraamo Phuket

Phuket on pääkaupunki eteläisen Thaimaan Phuketin saaren, joka myös muodostaa erillisen maakunnassa. Se sai virallisen kaupungin aseman niinkin myöhään kuin 2004 – ja tällä hetkellä (2010) väkiluku on noin 85000.

Phuket on ensisijaisesti tunnettu ranta ja yöelämä ja monia hienoja ravintoloita. Kaupunki ja saarella on myös monia muita aktiviteetteja. Esimerkiksi yksi voi varata päivässä Temple Tour ja vierailla yksi tai useampi noin 30 buddhalaisia ​​temppeleitä ja luostareita saarella. Jotkut kauneimmista on Wat Chalong (mikä on erityisen rikkaasti koristeltu) ja Wat Phra Thong (”Kultainen-Buddha temppeli”).

Toinen suosittu kohde on Khao Phra Taheo National Park. Se sijaitsee Pohjois Phuketin saarella, ja se sisältää Thaimaan viimeisiä jäänteitä alkuperäisen sademetsän, sademetsiä ja näyttäviä vesiputouksia.

Täysin erilainen kokemus saat käymällä Phuket karting-rata. Se on rakennettu 8 lukuja, ja myös pieniä autoja, jotka on suunniteltu lapsille.

Muuten Phuket on tunnettu paratiisi sukeltajille. Andamaanienmerelle pidetään yhtenä alkuun kymmenen sukellus paikoissa. Täältä saat ainutlaatuisen vedenalaisen seikkailuja koralliriutat, trooppisia kaloja ja muita eksoottisia meren elämää.

Lähin lentokenttä on Phuketin kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee 20 km pohjoiseen kaupungin.