Autonvuokraus Norwich

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Norwich

Norwich matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Norwich. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Norwich

Autovuokraamo Norwich
Autovuokraamo Norwich

Norwich sijaitsee joen Wensum Kaakkois Englannissa – Noin 30 km päässä Pohjanmeren rannikolta.Kaupungissa on 135000 asukasta (2010), ja on osa läänin Norfolk.

Norwich on tie-ja rautateiden risteyksessä ja tärkeä kaupallinen ja hallinnollinen keskus alueella. Kaupungissa on paljon kauniita vanhoja rakennuksia – mikä osoittaa, että Norwich oli kotoisin 1100 ja 1800 yksi Britannian suurimmista ja rikkaimmista maakunnan kaupungeissa.

Kaupungissa on yli 30 säilyneitä keskiaikaisia ​​kirkkoja – kuten katedraalia 1145 romaanista-Norman style. Toinen nähtävyys kaupungissa on Norman linna ”Norwich Castle” alkaen 1067. Nykyisin linna on museo ja taidegalleria.

Muita suosittuja nähtävyyksiä ovat Norwich vanha kaupunki mukulakivikatuja ja museoita, ”Cow Tower” – historiallinen sotilaallinen torni 1300, rakennus ”Dragon Hall” alkaen 1430 ja markkinoiden kaupungintalolla.

Norwich on tunnetusti hyvin suosittu ostos kaupungin kauppoja ja ostoskeskuksia, ja kaupunki on myös vilkas yöelämä ravintoloita, pubeja ja yökerhoja.

Kaupungin jalkapalloseura Norwich City FC pelaa kotimaansa otteluihin stadionilla ”Carrow Road” – joka omistaa 26000 katsojaa.

Lentokenttä Norwich International Airport sijaitsee 5,2 kilometriä keskustasta pohjoiseen.