Autonvuokraus Natal

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Natal

Natal matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Natal. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Natal

Autovuokraamo Natal
Autovuokraamo Natal

Natal sijaitsee koillisrannikon Brasilian ja Atlantin valtamerelle, ja on pääkaupunki valtion Rio Grande do Norte. Kaupungissa on noin 804000 asukasta, kun taas pääkaupunkiseudulla on 1,3 miljoonaa (2011). Natal sijaitsee suulle Potengi (Potenji).

Kaupunki on tunnettu sen kauniit hiekkarannat ja dyynit, ja mukaan NASA, ilma puhtain kaikissa Etelä-Amerikassa. Matkailu on pääelinkeino kaupungin, mutta myös teollisuuden tuotanto on merkittävää. Natal on myös alueellinen keskus öljyteollisuuden ja tärkeä liikenteen solmukohta.

Natal on trooppinen ilmasto vuotuinen keskimääräinen lämpötila 26 astetta raikas merituuli tekee ilmastosta miellyttävän.

Jotkut suosituimpia nähtävyyksiä ovat linnoitus ”Forte dos Reis Magos” mistä 1599 – joka on vanhin ja tärkein historiallinen rakennus Natal, teatteri ”Alberto Maranhão” vuodelta 1898, beach ”Ponte Negra” vain etelään keskustasta, ja kaupungin vanhin kirkko, ”Natal katedraali” vuodelta 1862.

Kaupungin puistossa ”Dom Nivaldo Monte” ovat monumentaalinen tornit – suunnitellut Brasilian arkkitehti Oscar Niemeyer.

Muita nähtävyyksiä ovat Natal vaikuttava silta ”Newton Navarro” yli Potengi River. Silta on 1,8 km pitkä ja 100 metriä korkea.

Lisäksi aurinko, uinti ja ranta kaupunki voi tarjota vierailijoille hyviä ostosmahdollisuuksia, vilkasta yöelämää ja useita muistomerkkejä ja museoita. Natal on myös suuri akvaario ja Luonnontieteellinen museo.

Lentokenttä Augusto Severo kansainvälinen lentokenttä on 15,3 km lounaaseen keskustasta.