Autonvuokraus Nassau

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Nassau

Nassau matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Nassau. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Nassau

Autovuokraamo Nassau
Autovuokraamo Nassau

Nassau on pääkaupunki ja suurin kaupunki Bahama Commonwealth. Kaupunki sijaitsee saarella New Providence, ja asukasluku on 248948 (2010) asukasta, eli 70 prosenttia koko väestöstä Bahama.

Kun Britannian poistetaan kansainvälisen orjakaupan vuonna 1807, tuhansia vapautunut afrikkalaiset vapautettu orja aluksia New Providence. Historiallisesti, Nassau pidetään linnoitus merirosvot, ja tänään osa tätä dramaattinen ja jännittävä tarina kokenut Pirate Museum.

Nassau viehättävä satamakaupunki, josta löydät värikäs sekoitus vanhan maailman siirtomaa-arkkitehtuuri ja vilkas moderni satama. Se on viehättävä vanha kaupunki, joka sopii hyvin kävely. Miellyttävä trooppinen monsuuni-ilmasto ja Bahaman saarten luonnon kauneutta on tehnyt Nassau suosittu matkailukohde. Se on vain 290 km: n päässä Miami, ja erityisesti se on suosittu lomapaikka amerikkalaisille.

Cable Beach on kaupungin tunnetuin hotelli alue tunnetaan sen suuren hotellin monimutkainen, ravintoloita ja kultainen hiekkaranta. Tämä on myös Crystal Palace Casino. Ilmeisin nähtävyys on Atlantis sijaitsee Paradise Islandilla vain ulkopuolella Nassau. Atlantis ei ole vähempää kuin yksi ylellinen, kallein ja suurin laitoksissa, ja unelma maailma niille, jotka ovat lompakon sen.

Lynden Pindling kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 10 kilometriä länteen Nassau.