Autonvuokraus Manila

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Manila

Manila matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Manila. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Manila

Autovuokraamo Manila
Autovuokraamo Manila

Manilla on pääkaupunki Filippiineillä ja on erityisesti saaren Luzon.Kaupungissa on noin 1,7 miljoonaa asukasta (2010), kun taas Manilla alueella (”Metro Manilla”) asuu noin 15 miljoonaa.

Jotkut Manilla lukuisiin nähtävyyksiin kuuluvat seuraavat: Kaunis puisto Rizal (Luneta), Intramuros – vanha kaupunki ympäröi rengas seinään, linnoitus Fuerza de Santiago, Malacañang presidentin palatsi ja kirkko San Agustín. Muuten, on tärkeä kansallinen museo kaupungin lisäksi suuri Filipino kulttuuriin.

Manilla on vilkas nattelivsby – ja Ermita ja Malate piirit on laaja valikoima ravintoloita ja yöelämän.Monet ylellisimmistä hotelleista sijaitsevat laaja, 10-km Roxas Boulevard. On olemassa myös useita suurlähetystöjä – lisäksi gourmet-ravintoloita ja ostoskeskuksia.

Lentokenttä Ninoy Aquino International Airport (NAIA) on hieman pois keskustasta Manilla – Pasay City. Lähes 18 miljoonaa matkustajaa palvelee tätä lentokenttää vuosittain.