Autonvuokraus Manaus

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Manaus

Manaus matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Manaus. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Manaus

Autovuokraamo Manaus
Autovuokraamo Manaus

Manaus on kaupunki sijaitsee Pohjois- Brasiliassa ja pääkaupunki tilasta Amazonas.Se sijaitsee Rio Negro ei ole kaukana yhtymäkohta Amazon. Kaupungin asukasluku on 1.861.838 (2012) asukasta.

Kaupunki on perustettu vuonna 1669 ja nostetaan kaupunkiin vuonna 1832 nimellä Manaus joka tarkoittaa ”jumalten äidin.” Se oli keskellä kumi puomi 1800, ja vuosina rakennettiin myös ooppera. Nyt purukumi menetti merkityksensä, mutta muilla aloilla, kuten solu tehtaat ovat kulkeneet Manaus on vapaa talousvyöhykkeellä.

Koska sen sijainti Amazonin sademetsää Manaus houkuttelee monia matkailijoita joka vuosi, jotka tulevat kokemaan ihana kasvillisuus ja luonto. Monet joki retkiä sademetsään alkaa kaupungin. Suosittu retki on käydä missä mustat vedet Negro joen täyttävät ruskeat vedet Solimões joen häiritsemättä.

Manaus on myös monia suuria puistoja luonnon metsää. Suurimman taajaman metsä maailmassa, jossa yliopiston Amazonas Manaus, joka on perustettu vuonna 1909.

18 km päässä on Ponta Negra Beach on myös suosittu yöelämän alueella. Niistä nähtävyydet ovat kasvihuone orkideoita, eläintarha, ja hyvin säilynyt metsä.

Kaupungilla on rikas kulttuurielämä. Joka vuosi lokakuussa järjestetään Boi Manaus Festival on suuri juhla Pohjois brasilialaista kulttuuria.

Brigadeiro Eduardo Gomes Manaus kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 14 kilometriä keskustasta pohjoiseen.