Autonvuokraus Luxemburg Lentokenttä

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Luxemburg Lentokenttä

Luxemburg Lentokenttä matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Luxemburg Lentokenttä. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Luxemburg Lentokenttä

Autovuokraamo Luxemburg Lentokenttä
Autovuokraamo Luxemburg Lentokenttä

Luxemburg-Findel Airport (LUX) sijaitsee 6 km ulkopuolella Luxemburgin keskustasta ja pienen maan tärkein lentokenttä. Luxemburg Airport palvelee noin 1,6 miljoonaa matkustajaa vuodessa.

Lentoasema avattiin 1930-luvun puolivälissä, ja oli vuoteen 2004 asti yksi terminaali. Milloin se rakennettiin uusi ja moderni Terminaalirakennuksen ja vanha on tarkoitus purkaa.

Luxair, Luxemburgin suurin lentoyhtiö ja Cargolux on tukikohdan lentokentällä. Lisäksi on olemassa useita kansainvälisiä lentoyhtiöitä, jotka toimivat täällä – ja Luxemburgin lentokentälle on säännölliset lennot moniin kohteisiin maailmanlaajuisesti.

Saadaksesi lentokentältä Luxemburgin keskustasta, voidaan käyttää joko bussilla (useita rivejä) tai taksilla. Erillinen asema on suunnitteilla, mutta päivämäärä. Tänään ei ole junayhteys. Jos haluat vuokrata auto lentokentältä, voit kääntyä että kansainvälisen autovuokraamossa ovat edustettuina terminaalin (Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Sixt).

Kun se tulee julkisia laitoksia, ravintola, baari ja tullitta ostoksia terminaalin – sekä yksityinen VIP lounge. Lähin hotelli on Hotel Ibis Luxemburg Airport, joka sijaitsee lentokentällä.