Autonvuokraus Iisalmi

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Iisalmi

Iisalmi matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Iisalmi. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Iisalmi

Autovuokraamo Iisalmi
Autovuokraamo Iisalmi

Iisalmi on kaupunki sijaitsee Pohjois-Savon alueella ja sijaitsee keskellä Suomen. Kaupungin asukasluku on 22   138 asukasta (2012).Se sijaitsee järven Porovesi.

Iisalmi tunnetaan useita sen erikoistuneet yritykset, joista yksi on Olvi, joka on viimeinen suuri itsenäinen panimo Suomessa.Muiden Suomen panimot ostaneet monikansallisten yritysten. Tämä on myös Genelec tehtaan varastosta kaiuttimia käytetään tallennukseen tutkimuksissa korkealla tasolla koko maailmassa.   Yritys Normet varastossa työkaluja ja koneita käytetään kaivos ja tunnelin rakentaminen kansainvälisillä markkinoilla.

Iisalmi on useita nähtävyyksiä turisteille tarjottavaa Runni terveyden ja Neulatammi hierontakeskus. Muita nähtävyyksiä ovat paikallista historiaa ja kulttuuria. On monia kävelee alueella, ja talvella on hyvät edellytykset hiihto. Ei kaukana on luonnonsuojelualue lukuja Kangas.

Tunnetuin Iisalmi-pohjainen bändi on humoristinen maa-bändiltä nimeltään Halavatun Papat, jota kutsutaan myös ”Hitto Isoisät”. Kaupunki on koti Joonas Kokkonen, yksi Suomen eniten maailmankuulu säveltäjä jälkeen Sibeliuksen.

Lähin suuri lentokenttä Iisalmeen ovat Kuopio Airport, 80 km päässä kaupungin keskustasta.