Autonvuokraus Lima

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Lima

Lima matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Lima. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Lima

Autovuokraamo Lima
Autovuokraamo Lima

Lima on pääkaupunki Perun ja maan suurin kaupunki – ja noin 8,4 miljoonaa asukasta (2011).

Lima sijaitsee hedelmällinen tasanko on maan länsirannikolla jonka Tyynellämerellä kautta keskustaan ​​kulkee Rio Rimac. Tärkein satama Perussa, Callao, joka sijaitsee 13 km länteen Lima.

Lima perustettiin vuonna 1535 ja on tänään maan hallinnon, talouden ja kulttuurin keskus. Kaupunki on myös tärkeä liikenteen solmukohta. Yliopiston ”Universidad Nacional Mayor de San Marcos” (perustettu 1551) sijaitsee Limassa ja Etelä-Amerikan vanhin.

Historiallinen keskusta Lima on Unescon maailmanperintökohde. Täällä on monia kaupungin nähtävyyksiä – kuten kirkko ja luostari ”San Francisco de Asis” alkaen 1546, katedraali (rakennettu vuosina 1535-1625), National Palace ja Presidentinlinna.

Naapurustossa ”Barrios Altos” – kuuluu vanha kaupunki – on myös joitakin vanhempia arkkitehtuuria 1500 – ja 1600-luvulla.

Toinen nähtävyyksiin Lima kuuluu ”Museo Italialainen taide” – näyttelyn veistoksia, maalauksia ja keramiikkaa esineitä, joita taiteilijat kaikilla alueilla Italia.Kaupungissa on muuten historiallinen museoita, arkeologisten museoiden, luonnontieteellisten museoiden, kasvitieteelliset puutarhat ja nasjoalbibliotek.

Keskeistä kaupunki on myös bullring ”Plaza de Acho” 1500-luvulta, ja rannikko ovat moderneja lähiöissä tällaista. Miraflores ja Magdalena del Mar – rannat, hotellit, ravintolat ja yöelämän alueita.

Lähin lentokenttä on Jorge Chavez International Airport, joka sijaitsee 8 km luoteeseen kaupungin.