Autonvuokraus Kaunas

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Kaunas

Kaunas matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Kaunas. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Kaunas

Autovuokraamo Kaunas
Autovuokraamo Kaunas

Kaunas on Liettuan toiseksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla maassa, jossa joet Neris ja Nemunas sulautua.Sen väkiluku on noin 364000, ja kaupunki on tärkeä liikenteen solmukohta – myös kanssa maan toiseksi suurin kansainvälinen lentokenttä.

Kaunas on perustettu vuonna 1000 ja oli keskiajalla sekä vilkas kaupallinen keskus ja strategisesti tärkeä linnoitus. Kaupunki on kuitenkin kautta historian joutunut sarjan tuhoisia hyökkäyksiä – viimeisen kerran 2 Maailmansota. Kauden (1920-1940) oli Kaunas Liettuan pääkaupunki.

Moderni Kaunas on keskittynyt kulttuuriin ja koulutukseen – ja tässä on maatalousalan oppilaitoksessa, teknillisessä korkeakoulussa ja useissa julkisissa kouluissa. Kaupungissa on myös useita teattereita, museoita ja teattereita, sekä kaunis ja hyvin vieraili kasvitieteellinen puutarha.

Keskustan läpi kulkee 2 km pitkä ”Frihetsavenyen” (Laisves Aleja), ja laajennus, löydämme vanhan kaupungin ”Arch katedraali” ja raatihuone keskeltä 1500 (joka hallitsee tyylikäs torni). Monet rakennukset vanhassa kaupungissa, joka sijaitsee pitkin kapeita, viehättäviä katuja, keskiaikainen, ja piiri on kaiken kaikkiaan tärkein vetonaula Kaunasissa.

Muita nähtävyyksiä ovat kaksi suosittua museot Vytautas Suuren sotamuseo, joka sijaitsee rakennuksessa Art deco-tyyliin, ja Liettuan Urheilumuseo.

Lähin lentokenttä on Kaunasin kansainväliseltä lentokentältä, joka sijaitsee 15 km koilliseen kaupungin.