Autonvuokraus Gozo

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Gozo

Gozo matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Gozo. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Gozo

Autovuokraamo Gozo
Autovuokraamo Gozo

Gozo (joka tarkoittaa ”ilo”) on saari kuuluu Maltan tasavallalle. Se on 14 km pitkä ja 7 km leveä ja asukasluku on noin 31000 (2010). Pääkaupunki on Victoria, ja lisäksi siinä on 16 pientä kylää saarella. Gozo sijaitsee luoteeseen pääsaaren Maltan.

Ihmiset ovat eläneet Gozo alkaen noin vuodesta 5000 eKr.Kr., Ja saarella on monia historiallisia nähtävyyksiä keuliminen – mukaan lukien erityinen Ggantija temppelit, pidetään yhtenä maailman vanhimmista uskonnollisista rakennus säilyy. Toinen tärkeä arkeologinen kohde on Xaghra Stone Circle. Muuten on olemassa noin 22 kirkkoa saarella. Räikein on suuri Xewkija kirkon tilaa 3000 ihmistä. Kirkko on kupoli, joka on suurempi kuin todettu St. Paulin katedraali Lontoo!

Gozo on tunnettu myös värikkäistä karnevaali osapuolille. Erityisen suosittu on vuosittainen karnevaali kylässä Nadur. Osapuolet ovat lainkaan tärkeä perinne Goze – ja kesällä on konsertteja ja ilotulitus joka viikonloppu eri paikoista saarella.

Useita maltan ruokia tai variantteja näistä ruoista liittyy Gozo.

Lähin lentokenttä on Maltan kansainvälinen lentoasema pääkaupungin ulkopuolella Valletta. Alkaen Gozo voidaan käyttää joko matkustajalautta tai vesitaso päässä Mgarr Harbour saaren eteläosassa, päästä Malta.