Autonvuokraus Fez

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Fez

Fez matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Fez. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Fez

Autovuokraamo Fez
Autovuokraamo Fez

Fes tai Fez on sisämaassa Pohjois Marokko.Kaupungissa on vajaat 1,2 miljoonaa asukasta (2010) ja Marokon neljänneksi suurin kaupunki (jälkeen Casablanca, Rabat ja Marrakech). Two Rivers – Oued Fès ja Oued Sebou – jokien lähellä kaupungin keskustaa ja niillä on ollut suuri merkitys sekä teollisuudelle ja maataloudelle alueella.

Kaupungin perusti vuonna 789 kuningas Idiris I, ja sai ensimmäisen Lukuvuonna jo 859 Se rakennettiin yhteydessä Kairouyine moskeija. Kaupunki vakiinnuttanut asemansa vuoksi keskuksena teologian, kulttuurin ja tieteen, mikä oli myös osasyynä Fez kautta paljon keskiajan toimi pääkaupunki Marokon.

Kaupunki voidaan jakaa kolmeen osaan: Fez el Bali (vanhaankaupunkiin tai medina), Fes-Jdid (uusi kaupunki 1200, jossa kaupungin juutalainen kortteli sijaitsee) ja Ville Nouvelle, moderni kaupunki rakensi Ranskan vuonna siirtomaavallan aikana.

Niistä nähtävyyksiä Fez, on olemassa useita kauniita moskeijoita. Vuonna 1500, sen olisi pitänyt 800 kaikki, mutta luku on nyt supistunut noin 130 Muuten Medina, suosituin nähtävyys Fez. Se pidetään maailman suurin autotonta aluetta. Kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen rakennetta, sen kapeilla kaduilla ja kujilla, sen lisäksi on useita moskeijoita, palatseja ja antiikin kauppa täällä. Koko medina on Unescon maailmanperintökohde.

Erityinen ”vetovoima”, joka myös on syytä mainita, on ominaista Fez hattu. Se on itse asiassa nimensä, syntyi täällä – vaikkakin 1800 hyvin on tuottanut useita muita paikkoja, kuten sisään Ranska.

Lähin lentokenttä on FEZ-Saïss lentokenttä, joka sijaitsee 13 km etelään keskustasta.