Autonvuokraus Dubai

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dubai

Dubai matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dubai. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dubai

Autovuokraamo Dubai
Autovuokraamo Dubai

Dubai on pääkaupunki emiirikunta saman nimen – in Arabiemiirikunnat.Dubai on suurin kaupunki Arabian niemimaalla, ja on nykyään suuri pääkaupunkiseudulla, johon sisältyy myös joitakin pienempiä Karjaalla. Dubai on noin 2,1 miljoonaa asukasta (2010), kun taas kaupunkialueella asuu yli 3 miljoonaa.

Dubai on yksi tärkeimmistä matkailukohteista Arabiemiirikunnat ja joukossa nähtävyydet löydämme useita merkittäviä huvipuistoalan – kokoontuivat jättiläinen monimutkainen Dubailand. Tämä on vielä kehitysvaiheessa. Tässä on esimerkki Maailma – keinotekoinen saariston 300 saarta muotoinen maailmankartalle. Hanke aloitettiin vuonna 2003. Maailma on aivan Dubain jättiläinen marina, ja yksi saarten on maailmankuulu luksushotelli Burj al-Arab, muotoinen jättiläinen purje. Se on 321 metriä korkea, ja kun se oli valmis vuonna 1999, oli maailman korkein hotelli. Burj al-Arab on Dubain kuuluisin maamerkki.

Vuonna 2010, maailman korkein rakennus, Burj Khalifa (828 m) päätökseen, ja on jo tullut yksi Dubain suosituimmista nähtävyyksistä. Rakennuksessa lukien hotellit, elokuvateatterit, toimistot, kaupat ja luksusasuntoja.

Kaupungin lentokenttä – Dubai International Airport – sijaitsee 4 kilometriä kaakkoon keskustasta.