Autonvuokraus Darlington

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Darlington

Darlington matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Darlington. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Darlington

Autovuokraamo Darlington
Autovuokraamo Darlington

Darlington on kaupunki noin 100000 asukasta (2010), joka sijaitsee County Durham Englannissa, jota joki Skern (sivujoki joen Tees). Etäisyys pohjoiseen Newcastle on noin. 60 km.

Kaupunki on kuuluisa maailman ensimmäinen matkustajajuna lähti täältä Stockton-on-Tees vuonna 1825. Klo rautatieasemalta Bank Top (Darlington Railway Centre ja Museum) on edelleen moottori, joka veti ensimmäisen matkustajajuna – ja se on ilmeisesti suosittu nähtävyys. He Historiallinen togtradisjonene luonnehtia kaupunki vielä tänään, ja rautateiden työpajoja ja muita konepajateollisuus on edelleen tärkeä rooli alansa.

Muita nähtävyyksiä ovat Darlington Raby linna 1300 – yksi kauneimmista keskiaikaisista linnoista Englannissa sijaitseva upea puistossa muutaman kilometrin päässä Darlington kaupungin keskustasta.Muuten vierailu Paddock Farm Nursery & Water Gardens suositella. Se on vaikuttava puutarha, mukaan lukien trooppisia lintuja ja kaloja.   On myös huomattava, että Darlington on hyvä tukikohta retkiä kauniiseen Tees Valley.

Lähin lentokenttä on Durham Tees Valley Airport (entinen Teesside Airport), joka sijaitsee muutaman kilometrin itään Darlington. Se on suhteellisen pieni lentokenttä, joka toimii muutamia kotimaan lentoja ja muutamia reittejä valittu Euroopan kaupunkeihin.

Lähimmät suuret lentokentät ovat Newcastle Airport pohjoisessa (67 km) ja Leeds Bradford International Airport etelässä (95 km).