Autonvuokraus Dammam

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Dammam

Dammam matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Dammam. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Dammam

Autovuokraamo Dammam
Autovuokraamo Dammam

Dammam (arabiaksi: ad-Dammam) on satama kaupunki sijaitsee itään Saudi-Arabian Persianlahdella. Kaupunki sijaitsee Al-Hasa maakunnassa, ja on 3 suurin kaupunki 903000 asukasta (2010). Jos arvioidaan pääkaupunkiseudun väestö kasvaa koko 2 miljoonaa euroa.

Dammam on kaikkein öljy-rikas alue maailmassa, ja tiedetään pääkonttori Saudi-Arabian öljyteollisuuden. Kaupunki on myös tärkeä kaupallinen keskus, ja on myös päätepisteestä radan Riyadh – Saudi-Arabian pääkaupungissa.

Harbor ”Kuningas Abdulazis Sea Port” on maan toiseksi suurin, perustettiin vuonna 1940.

Jotkut suosituimpia matkailukohteita Dammam kuuluu National Museum – jossa keskitytään maan historian ja kulttuurin kanssa näiden arkeologisia ja etnografisia näyttelyitä, ”Heritage Village” – museo suurella antiikkia eri puolilta maata ja ”Dammam Corniche” – 4 km pitkä rantaviiva, joka ulottuu Aziziah Beach Tarot Island.

Myös King Fahd puisto on hyvä kohde. Tämä on vihreä keidas Dammam puita ja pensaita, tekojärvet, kahviloita, keinotekoiseen altaaseen, vesiputouksia, suihkulähteitä ja teemapuisto Saudi.

Dammam on tunnettu kauniista hiekkarannoista ja suositulla ranta-alueella ”Half Moon Bay”, vierailu. Myös kaksi huvipuistojen. Etelä tällä alueella on erinomaiset sukellus mahdollisuuksia.

Kaupunki on muuten delfinaario ja eläintarha. Lisäksi Dammam hyvä ostos suurten kaupallisten komplekseja, ostoskeskuksia ja kauppoja ja useille markkinoille.

Lähin lentokenttä on King Fahd International Airport, joka sijaitsee 35 kilometriä luoteeseen Dammam.