Autonvuokraus Cartago

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Cartago

Cartago matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Cartago. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Cartago

Autovuokraamo Cartago
Autovuokraamo Cartago

Cartago sijaitsee Costa Ricassa, erityisesti Cartago maakunnassa, ja on 148000 asukasta (2011).Kaupunki alue on kuitenkin asuu noin 433000. Kaupunki sijaitsee 1435 metriä merenpinnan yläpuolella Cartago joen. Cartago sijaitsee jalka on 3430 metriä korkea tulivuori Irazu.

Kaupunki oli pääkaupunki vuosina 1521-1823. Costa Rica nykyinen pääkaupunki, San José, joka sijaitsee 70 kilometriä länteen Cartago.

Kirkon ”Basilica de Los Angeles” vuodelta 1912 on kaupungin kuuluisin matkailukohde. Kirkko on patsas ”Musta Madonna”, ”La Negrita” alkaen 1600. Kirkko houkuttelee pyhiinvaeltajia kaikkialta Keski-Amerikassa. Monet sairaat osallistuvat myös pyhiinvaelluksen vuosittain, kun patsas sanotaan olevan parantavia voimia.

Toinen kohta Cartago on rauniot kirkon ”Parroquia de Santiago apostoli” alkaen 1662. Kirkko sijaitsee keskellä kaupunkia ja on tuhoutunut maanjäristyksessä useita kertoja.

Myös kaupungin museo ”Museo Municipal de Cartago” suositellaan vierailun.

12 km itään Cartago on pieni kylä Orosi. Täältä löydät kauniita maisemia ympäröivät vuoret ja autokorjaamo. Lisäksi voit vierailla Costa Rica : n vanhimmista kirkoista.

Paraiso – 7 km itään Cartago – on kaunis kasvitieteellinen puutarha, joka on erittäin suosittu matkailukohde. Se on Keski-Amerikan suurin kokoelma orkideoita.

Lähin lentokenttä on Tobias Bolanos International Airport, joka sijaitsee 80 km länteen Cartago.