Autonvuokraus Blackpool

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Blackpool

Blackpool matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Blackpool. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Blackpool

Autovuokraamo Blackpool
Autovuokraamo Blackpool

Merenrantakaupunki Blackpool sijaitsee Luoteis Englannissa Irlannin merellä, ja on osa maakunnan Lancashire.Kaupungissa on noin 140000 asukasta (2010), ja se sijaitsee 65 km luoteeseen Manchester.

Blackpool on kuuluisa siitä suositun loma ja lomakeskus ja merkittävä matkailukohde on 11 km pitkä hiekkaranta. Lähellä Tower Blackpool Tower vuodelta 1894 – joka ulottuu 158 metriä maanpinnasta. Torni on rakennettu inspiraatiota Eiffel Tower Pariisi, ja päälle on näköalatasanne.Kun jalka Blackpool Tower alueeseen kuuluu akvaario.

Toinen nähtävyydet Blackpool huvipuisto sijaitsee rannalla – ”Pleasure Beach Blackpool” – ja kuka on 6 miljoonaa kävijää vuosittain. Tässä on erilaisia ​​vuoristoratoja ja karusellien.

Muita suosittuja nähtävyyksiä kaupungissa ovat Stanley Park – suuri puisto, golfkenttä, puutarhat, järvi, miniatyyri kaupunki ja ravintola, taidegalleria, ”Grundy Art Gallery”, Zoo Blackpool Zoo – jossa on yli 1500 eläintä ympäri maailmaa ja ”Winter Gardens Blackpool” – rakennuskompleksi jossa esim. teatterit ja konferenssi / konserttisali, jossa mahtuu 3000 katsojaa.

Blackpool on tarjottavanaan matkailijoille hyviä ostosmahdollisuuksia ja monipuolinen yöelämä kanssa pubeja, baareja, yökerhoja ja kasinot / pelihallit.

Lentokenttä Blackpool International Airport sijaitsee 5 km kaakkoon keskustasta.