Autonvuokraus Auckland

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Auckland

Auckland matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Auckland. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Auckland

Autovuokraamo Auckland
Autovuokraamo Auckland

Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki ja sijaitsee North Island Tyynellämerellä. Kaupungissa on 1,5 miljoonaa asukasta pääkaupunkiseudulla (2010), ja on johtava teollisuuden ja kulttuurin. Kaupunki on myös tärkeä kaupallinen keskus ja tärkeä tienristeys – kaksi porttia ja kansainvälinen lentokenttä.

Auckland sijaitsee 37 astetta etelään päiväntasaajan tulivuoren alueella. Alueella on lauhkea ilmasto, jossa kesät ovat lämpimiä ja märkä, leudot talvet. Kaupunki on veden ympäröimä, ja kutsutaan usein ”City of Sails”, koska monet purjeveneet satamassa.

Auckland on perustettu vuonna 1840, ja kaupunki on suurin pitoisuus alkuperäiskansojen Maori vuonna Uudessa-Seelannissa.

Kaupunkikuvan hallitsevat pilvenpiirtäjät ja Sky Tower on merkittävä matkailukohde. Torni on 328 metriä korkea, ja vierailijat voivat saada jopa useita tarkkailu kantta, jossa saat panoraamanäkymät. Hotellissa on myös ravintola Sky Tower.

Auckland jänis useita museoita, teatteri, ooppera ja konserttilavoilla. Jotkut suosittuja nähtävyyksiä ovat muun muassa Art Gallery ”Auckland Art Gallery”, Merimuseo, tekninen museo, eläintarha ja moderni havakvariet ”Kelly Tarton n Underwater World” – jossa kävijät lukien voivat tarkkailla haita.

On myös hyviä ostosmahdollisuuksia Auckland, sekä kauppoja, markkinoita ja ostoskeskuksia. Lisäksi kaupunki on vilkas yöelämä ravintoloita, pubeja ja yökerhoja.

On olemassa monia suosittuja hiekkarantoja Waitematan satamaan, ja länsirannikolla on suuri surffausmahdollisuus.

Auckland International Airport sijaitsee 22 kilometriä etelään keskustasta.