Autonvuokraus Alajuela

Vertaa yli 1600 autonvuokraustoimittajaa

Taatut alhaiset autonvuokraushinnat

Vertailemme yli 1600 autovuokraamoa löytääksemme alhaiset hinnat

Laatuvarmistetut brändit

Vertaile hintoja kaikista hyvin tunnetuista autonvuokraustoimistoista, mukaan lukien Avis, Sixt, Hertz ja Europcar.

Rajoittamaton kilometrimäärä ja vakuutus

Vakuutus ja rajattomat kilometrit sisältyvät hintaan.

Ei piilotettuja kustannuksia tai maksuja

Emme koskaan lisää luottokorttimaksuja tai piilotettuja kustannuksia

Peruutus tai muokkaus ilmaiseksi

Ilmainen peruutus enintään 48 tuntia ennen ajoitettu noutoaikaa Emme peri muokkausmaksuja.

Olemme aina saatavissa

Asiakaspalvelumme on aina saatavissa, jos kohtaat jonkinlaisia ongelmia

Autovuokraamo Alajuela

Alajuela matkakohteena? Löydä halpa vuokra-auto täyttämällä vasemmalla oleva lomake. Vertaile Halpaautonvuokraus.fi avulla useiden yritysten hintoja samanaikaisesti ja löytää parhaan autonvuokraushinnan, kun matkakohteesi on Alajuela. Kun varaat kauttamme, et maksa piilotettuja kustannuksia tai luottokorttimaksuja.

Alajuela

Autovuokraamo Alajuela
Autovuokraamo Alajuela

Kaupunki sijaitsee keskeisellä paikalla Alajuela Costa Rica, vain 20 kilometriä luoteeseen pääkaupunki San José.Kaupunki on maakunnan pääkaupunki, ja on 43000 asukasta (2012). Alajuela sijaitsee ylätasangolla 952 metriä merenpinnan yläpuolella – on houkutteleva viljelysmaata.

Kaupunki on tärkeä kaupallinen keskus ja tärkeä liikenteen solmukohta koko maassa. Alajuela yhdistää pääoman Luoteis-Costa Rica.

Alajuela sijaitsee juurella kansallispuiston, jossa voit käydä aktiivinen tulivuori Poas (2704 m). Tämä on kaupungin suurin turistinähtävyys, turisti bussit kulkevat päivittäin Alajuela ja Poas. Tulivuori kraatteri on 300 metriä syvä ja sen halkaisija on 1,5 km – mikä tekee siitä maailman 3 suurin aktiivinen kraatteri.

Kaupunki on muuten säilynyt historiallisen keskustan 1800, ja yksi viehätys on Alajuela tuomiokirkko 1854. Myös kaupungintalo vuodelta 1914 ja kirkko ”Iglesia La Argonia” vuodelta 1941 on tutustumisen arvoinen. Kirkko on tunnettu kauniista julkisivu barokkityyliin.

Alajuela on koti kansallinen sankari Juan Santamaria ja kaupunki ovat molemmat pronssipatsaan ja museo hänen kunniakseen.

Muita nähtävyyksiä ja ympäri kaupunkia ovat kulttuurihistoriallinen museo – sijaitsee rakennuksessa vuodesta 1874, perhonen puisto, eläintarha ja kasvitieteellinen puutarha – suuri kokoelma orkideoita.

Maan tärkein kansainvälinen lentokenttä, Juan Santamaria International Airport, joka sijaitsee 3 km etelään keskustasta Alajuela.